Produkty vhodné pre mäsový priemysel
Tvárou v tvár špecifickým požiadavkám mäsového priemyslu v portfóliu Supravis nájdete širokú škálu profesionálnych riešení vhodných pre rôzne aplikácie:
- balenie surového mäsa po častiach,
- balenie mäsových výrobkov v plátkoch a kúskoch,
- na upravené výrobky (napr. klobásy, párky v rožku, údené výrobky),
- na emulzie (napr. obedové mäso, nátierka zo surového mäsa).
Katalógy na stiahnutie (klikni sem)


Vlastnosti balení
- vynikajúce mechanické vlastnosti,
- dokonalá pevnosť a stabilita zhrevu
- vysoká (na základe EVOH) alebo stredná bariéra,
- vynikajúca úroveň lesku a priehľadnosť
- ochrana pred zahmlievaním (vrstva proti zahmlievaniu),
- vhodný koeficient trenia,
- úplná bezpečnosť balených potravín,
- ochrana pred vonkajšími faktormi (baktérie, plesne, kvasinky, vírusy),
- zmenšená hrúbka pri zachovaní vynikajúcich parametrov balenia